Bezichtig Open Huizen met een van onze aankoopmakelaars

Door op 19 September 2024

De VBO Open Huizen Route en de NVM Open Huizen Dag vallen dit jaar op dezelfde datum. Dat betekent dat u op één dag toegang heeft tot een ongekend breed aanbod van woningen die in Amsterdam te koop staan. Van karakteristieke grachtenpanden tot moderne appartementen, u krijgt een goed beeld van de diversiteit van de Amsterdamse woningmarkt. Onze kantooreigenaar en makelaar Ton Coffeng legt uit waarom dit een ideale dag is om samen met een aankoopmakelaar een rondje langs deelnemende huizen te maken.

Vrijblijvend binnenlopen

Ton: “Het grote voordeel van de Open Huizen Route en de Open Huizen Dag is de efficiëntie waarmee u meerdere woningen kunt bezichtigen. Zonder afspraken te hoeven maken, kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur vrijblijvend binnenlopen bij de deelnemende woningen. Dit stelt u in staat om in korte tijd een goed beeld te krijgen van wat de markt te bieden heeft en wat uw voorkeuren zijn."

Laagdrempelig vergelijken

“Het geeft u bovendien de mogelijkheid om woningen snel met elkaar te vergelijken, op een laagdrempelige manier. Ideaal voor mensen die nog niet precies weten wat ze willen en sfeer willen proeven in verschillende buurten. U krijgt op één dag een goed gevoel bij wat u wel of niet aanspreekt. Dit helpt enorm in uw besluitvorming."

Kansen ontdekken

“Onze aankoopmakelaars zijn gespecialiseerd in de Amsterdamse woningmarkt. Zij kunnen u tijdens deze dag begeleiden en van grote waarde zijn. Als experts wijzen ze u op belangrijke aspecten van een woning die u mogelijk over het hoofd ziet. Denk aan de staat van onderhoud, potentiële renovatiekosten of de toekomstwaarde van de woning in relatie tot de buurt.”

Relevante marktinformatie

“Bovendien kunnen ze u direct voorzien van relevante marktinformatie. Wat zijn de recente verkoopprijzen in de buurt? Hoe ontwikkelt de wijk zich? Deze inzichten helpen u om weloverwogen beslissingen te nemen en kansen ontdekken die anderen mogelijk missen.”

Kansen vergroten

“De Amsterdamse woningmarkt is dynamisch en competitief. Door deel te nemen aan de Open Huizen Route en Dag met een van onze aankoopmakelaars aan uw zijde, vergroot u uw kansen aanzienlijk. U profiteert niet alleen van onze kennis en ervaring, maar ook van ons uitgebreide netwerk binnen de vastgoedwereld van Amsterdam.”

Naar de tweede ronde

“Na de Open Huizen Dag evalueert u samen de bezichtigde woningen. Daarbij adviseert onze aankoopmakelaar objectief over welke woning het beste bij uw wensen en budget past. Indien gewenst, plant u vervolgbezichtigingen in en start onze aankoopmakelaar de onderhandelingen namens u.”

Bent u benieuwd naar deelnemende woningen in Amsterdam? Meld u aan voor de Open Huizen Route en Open Huizen Dag en maak een rondje met een van onze aankoopmakelaars. In één dag krijgt u een goede eerste indruk van de woningen die u op het oog heeft. Wie weet zit uw droomwoning daarbij…

Lees ook:
Deze woningen doen mee met de VBO Open Huizen Route
Deze woningen doen meer met de NVM Open Huizen Dag
Koop uw woning met de aankoopmakelaars van Amsterdam
De soepelste overgang naar uw nieuwe woning

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de koop of verkoop van uw woning in Amsterdam? Maak een afspraak met onze makelaars voor een oriënterend gesprek over onze makelaarsdiensten. Bel of e-mail naar:
+31 (0)20 333 11 10
amsterdam@makelaarsvan.nl

Naar boven