“Wat mijn hart direct stal, was het handgeschreven kaartje” 

Hans Kruijssen verkocht zijn Amsterdamse woning met Rogier de Vries

Onlangs heeft Hans Kruijssen zijn woning verkocht om de hoofdstad te verruilen voor een nieuw avontuur in het oosten van het land. Dat deed hij samen met onze makelaar Rogier de Vries. Tot groot genoegen. In dit interview vertelt Hans over zijn ervaring met Rogier en hoe een wandeltocht in Patagonië uitliep in een nieuw huis in Nijmegen.

Even voorstellen, Hans Kruijssen is 62 jaar en 32 jaar gelukkig getrouwd met Jeanette. Hij is werkzaam in het sociaal domein, waar hij jonge leerplichtigen begeleidt die het schoolsysteem door omstandigheden hebben verlaten. Naast een achtergrond in pedagogiek heeft hij ook een master in bedrijfskunde behaald. Inmiddels werkt Hans al 20 jaar als zelfstandig consultant.

Van Amsterdam naar Nijmegen

Hoe heb je de Makelaars van Amsterdam gevonden? Hans: “Wij zijn recent verhuisd van Amsterdam naar Nijmegen, na 44 jaar in Amsterdam te hebben gewoond. Daarom moest onze woning in Amsterdam worden verkocht. Eerst benaderde ik een makelaar met wie ik tien jaar geleden een goede ervaring had, maar hij leek dit keer niet erg geïnteresseerd en was slordig in de afspraken. Omdat er recent een woning in de buurt was verkocht door de Makelaars van Amsterdam, besloot ik contact op te nemen met hun kantoor.”

Hart gestolen

“Ik werd keurig doorverwezen naar de verkopend makelaar, Rogier de Vries. Wat mijn hart direct stal, was het handgeschreven kaartje dat ik voorafgaand aan onze afspraak ontving. Ook in de communicatie was Rogier duidelijk en transparant, en hij reageerde positief op feedback. Ik ben kritisch, dus een 10 geef ik niet snel, maar Rogier heeft het uitstekend gedaan en de woning is voor een mooie prijs verkocht.”

Leuke stad 

Hoe hebben jullie het nieuwe huis aangekocht en waarom zijn jullie verhuisd? Hans: “Dat is wel een leuk verhaal. Vorig jaar ging ik met mijn dochter op wandelvakantie naar Patagonië, terwijl Jeanette met onze andere dochter een weekend naar een leuke stad in Nederland ging. Uiteindelijk werd dat Nijmegen, en bij terugkomst kreeg ik de mededeling dat we gingen verhuizen naar Nijmegen. Na 44 jaar in Amsterdam te hebben gewoond, hou ik van die stad, maar ik hou nog meer van mijn vrouw. Dus hebben we een nieuwbouwwoning gekocht in Nijmegen-Oost.”

Moest zo zijn

“Dit project ging echter niet door vanwege tegenvallende verkoop. Maar de beslissing om te verhuizen was genomen, dus we hebben toen twee willekeurige makelaars gebeld en met één van hen zijn we verder gegaan. Uiteindelijk hebben we een woning gekocht die veel groter was dan wat we oorspronkelijk in gedachte hadden. Bij binnenkomst hadden we direct het gevoel dat we hier wilden wonen. Ons bod werd helaas niet geaccepteerd, maar na drie weken konden we alsnog het koopcontract tekenen, omdat de eerste twee kopers waren afgehaakt. Het leek gewoon zo te moeten zijn.

Zeker nog eens

Zou je Rogier aanbevelen aan familie en vrienden? Hans: “Zeker, ik heb Rogier afgelopen maand doorverwezen naar een goede vriendin en ik zal hem zeker inschakelen als ik de woning van mijn dochter ga verkopen. Ik maak in mijn werk geen gebruik van social media en heb ook geen website, maar omdat Rogier authentiek en betrouwbaar is, zal ik hem zeker weten te vinden als het zover is.”

Staat u op het punt om uw huis in Amsterdam te verkopen? Maak een afspraak met onze makelaar Rogier de Vries. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over zijn ervaring en expertise om de verkoop van uw woning in succesvolle banen te leiden.

Lees ook: 

Wonen buiten Amsterdam
Kies de beste waardebepaling voor uw woning
Ons verkoopplan. Zo verkopen wij uw woning in Amsterdam
7 tips voor de grote trek naar buiten de stad
Amsterdamse huizenprijzen opnieuw door plafond
Alle reviews van onze klanten over Rogier de Vries

Maak een afspraak

Wilt u een huis kopen of uw huis in Amsterdam verkopen? Maak een afspraak met onze makelaar Rogier de Vries. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten. Bel, WhatsApp of e-mail naar:
06-34930332
rogierdevries@makelaarsvan.nl

Naar boven