Reviews

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Wie is de beste makelaar?

Een van de bronnen van onze reviews is Wie is de Beste Makelaar. Dit is een keurmerk voor makelaars die een 8 of hoger scoren in klanttevredenheid. Met een gemiddeld cijfer van 9,6 voldoen onze makelaars ruimschoots aan deze norm. Ook tevreden over onze dienstverlening? Laat uw waardering achter op een van deze reviewsites!

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Grote Beer 133

    Heel tevreden met deze makelaar

    Zoals u kunt zien ben ik heel tevreden geweest met deze makelaar. Opstarten was even een dingetje dat viel nl precies op de uitbraak vd corona.

    Recensie door Mevr. Laan

    Lees verder

  • Blancefloorstraat 12 2

    Grotere kans op een maximaal bod

    Prettig contact met Rogier gehad van begin tot het einde. Het is gelopen zoals voorspeld in het eerste gesprek. Altijd goed bereikbaar. Geen max aantal bezichtigingen gepland dus grotere kans op een maximaal bod. En via Rogier goede styling hulp gekregen voor maximaal resultaat! Dat geeft een goed gevoel. Tariefstelling ook netjes!

    Recensie door Mevr. Annemiek Zwetsloot

    Lees verder

  • Wamelplein 55

    Vriendelijk, komt oprecht en eerlijk over

    Rogier is een jonge en bevlogen makelaar. Hij is vriendelijk, komt oprecht en eerlijk over. Hij heeft zich goed ingezet om ons huis te verkopen en dat is hem ook gelukt, voor een goede prijs. Hij is bijna altijd bereikbaar en neemt zijn werk serieus. Ik zou hem zeker aanraden als makelaar.

    Recensie door Dhr. Maurits

    Lees verder

  • Schalk burgerstraat 28

    Pelle is somebody you can trust

    In the crazy market that is Amsterdam, Pelle is somebody you can trust. Me and my husband have been demanding customers and Pelle has been able to support and suggest us when was wise to make a bid or not to. I definitely recommend him if you need to buy or sell your house.

    Recensie door Noemi Nicastro

    Lees verder

  • Kuipersstraat 55

    weet de stress weg te nemen die gepaard gaat met het verkopen van een huis

    Pelle is een hele fijne makelaar, en een mooi persoon. Zijn aanpak is persoonlijk, hij is helder over de verwachtingen, en weet de stress weg te nemen die gepaard gaat met het verkopen van een huis. Ik stond onder druk omdat mijn huis in een bepaalde periode verkocht moest worden net toen de markt aan het kantelen was. Hij heeft er voor gezorgd dat ik mijn kalmte heb kunnen bewaren, goed op de ...

    Recensie door Natalie Semaka

    Lees verder

  • Pieter Calandlaan 289

    Kundige, fijne en betrouwbare makelaar

    Wij zullen Rogier zeker aanbevelen. Rogier de Vries hebben wij ervaren als een kundige, fijne en betrouwbare makelaar. Altijd goed en snel bereikbaar, reageert snel en denkt goed mee in het gehele proces. Hij schept vertrouwen en heeft veel verstand van zaken. Daarnaast is Rogier ook een fijne persoonlijkheid. Zijn rust en positiviteit hebben wij als zeer prettig ervaren. Hij is oprecht geïnter...

    Recensie door Ciska de Souza

    Lees verder

  • Govert Flinckstraat 372 D

    Hij doet erg zijn best voor de klant

    Rogier was altijd goed te bereiken, hij is erg serieus en doet erg zijn best voor de klant.

    Recensie door Dhr. Kouwen

    Lees verder

  • Prinsengracht 158-2

    Hij heeft me stap voor stap begeleid in het verkoopproces, en ook bij de aankoop heeft hij me vele zeer nuttige tips aan de hand gedaan

    Pelle maakte mij, vanaf het begin af duidelijk, dat hij pas tevreden zou zijn, als niet alleen, mijn huis verkocht zou zijn, maar als ik ook een fijne plek gevonden zou hebben om te wonen. Hij heeft me stap voor stap begeleid in het verkoopproces, en ook bij de aankoop heeft hij me vele zeer nuttige tips aan de hand gedaan. Tenslotte; is hij verder gegaan, in het letterlijk zich in het zweet we...

    Recensie door Frank Silbermann

    Lees verder

  • Frederik Hendrikstraat 123 1 + AANKOOP Hofwijckstraat 22III

    What I appreciated the most is that he is very approachable, honest and open. He trully cares that his clients end up happy

    Pelle puts his clients as a priority. Even if that means more work for him he advises and does what is in the best interest of his client. I’ve both sold and bought a new apartment with him and got a great deal on both. If I will ever have to sell or buy again without any doubt I would choose his services again. What I appreciated the most is that he is very approachable, honest and open. He tr...

    Recensie door Andrea Flogelova

    Lees verder

  • Tweede Oosterparkstraat 273

    Betrokken, transparant en eerlijk

    Rogier is betrokken, transparant en eerlijk. Een vriendelijke makelaar met verstand van zaken en professionele houding. Waar veel Amsterdamse makelaars bezichtigingsaanvragen na een ~20-tal afwijzen, organiseert hij voor elke aanvraag een bezichtiging en werkt op zaterdag indien nodig / nuttig. Ik zou hem zeker aanbevelen.

    Recensie door Mevr. Maud Best

    Lees verder

  • Baetostraat 11 I

    Hij zette zich 100% in om mijn droomhuisje te vinden

    Ik heb een erg prettige samenwerking met Pelle gehad. Pelle is ontzettend gemotiveerd en gedreven en onderscheid zich daarmee van zijn concurrentie. Hij maakt echt tijd voor je. Hij zette zich 100% in om mijn droomhuisje te vinden en het contact ging erg snel en prettig.

    Recensie door Lidewey

    Lees verder

  • Van Nijenrodeweg 222

    Hij heeft humor en denkt out of the box!

    Jan Jaap ten Arve heeft het uitstekend geregeld! Hij heeft humor en denkt out of the box! En gericht op jouw wensen en zeer professioneel. Ik beveel hem aan.

    Lees verder

  • Ruimzicht 133

    Hij is enthousiast, toegankelijk, goed bereikbaar en heeft kennis van zaken

    Pelle heeft mij zeer goed geholpen met de verkoop van mijn appartement. Hij is enthousiast, toegankelijk, goed bereikbaar en heeft kennis van zaken. Hij stelde mij gerust als het moest en gaf goede aanwijzingen m.b.t. de verkoop. Ik weet niet goed of de afwezigheid van Pelle bij de bezichtigingen (hij was toen helaas ziek), nog van invloed is geweest op de biedingen. Verbeterpunten zijn het bur...

    Recensie door A Boot

    Lees verder

  • Bocholstraat 98

    De adviserende rol is top!

    Pelle heeft veel tijd in de verkoop van mijn huis gestoken. Als ik contact met hem zocht, reageerde hij altijd snel. Dingen die ik niet goed begreep, heeft hij rustig uitgelegd. De adviserende rol is top!

    Recensie door Jolanda

    Lees verder

  • Berkenrodelaan 9-bv

    He was beyond excellent

    Jan Ten Arve has helped us to get the house we wanted. He was beyond excellent. I truly and strongly recommend him. He was proffesional and patient in matters needed as we did not speak Dutch.

    Recensie door Mevr. Melis

    Lees verder

  • Transvaalstraat 68-4

    Very professional and helpful!

    We purchased an apartment in Amsterdam with the help of Maurits and he was very professional and helpful!

    Recensie door Luna & Andre

    Lees verder

  • Mercatorstraat 77-2, Amsterdam

    Kundig en flexibel

    "Jan Jaap ten Arve heeft mij uitstekend begeleid tijdens de verkoop van mijn appartement. Hij is kundig en was ook zeer flexibel met het plannen van bezichtigingen, avonden en weekenden waren geen probleem. Hij heeft het appartement tegen een mooie prijs kunnen verkopen."

    Lees verder

  • Bolestein 682

    Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

    Jan Jaap is een prima makelaar, komt zijn afspraken na en geeft goed advies. Hij heeft ook een prima styliste aangeraden voor verkoopstyling. Al met al zeer tevreden over het hele traject.

    Recensie door Daan Duintjer

    Lees verder

  • Kastelenstraat 137 H

    He went above and beyond to help us

    Jan Jaap is an absolute star and he went above and beyond to help us in selling our apartment in a week! He is a professional yet very flexible and friendly and such a pleasure to work with. He comes highly recommended!

    Recensie door Dhr. Korfmaker

    Lees verder

  • Jan de smeltstraat 42 & Goeman Borgesiusstraat 2K

    Both selling and buying

    I was both selling and buying a house with Filipe

    Recensie door Andrei

    Lees verder

Naar boven