Reviews

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Wie is de beste makelaar?

Een van de bronnen van onze reviews is Wie is de Beste Makelaar. Dit is een keurmerk voor makelaars die een 8 of hoger scoren in klanttevredenheid. Met een gemiddeld cijfer van 9,6 voldoen onze makelaars ruimschoots aan deze norm. Ook tevreden over onze dienstverlening? Laat uw waardering achter op een van deze reviewsites!

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Govert Flinckstraat 372 D

    Hij doet erg zijn best voor de klant

    Rogier was altijd goed te bereiken, hij is erg serieus en doet erg zijn best voor de klant.

    Recensie door Dhr. Kouwen

    Lees verder

  • Schalk burgerstraat 28

    Pelle is somebody you can trust

    In the crazy market that is Amsterdam, Pelle is somebody you can trust. Me and my husband have been demanding customers and Pelle has been able to support and suggest us when was wise to make a bid or not to. I definitely recommend him if you need to buy or sell your house.

    Recensie door Noemi Nicastro

    Lees verder

  • Fie Carelsenhof 22, Zaandam

    Dream house come true

    Superb service, excellent communication. Whether you are buying, selling or renting - highly recommended! Special thanks to Sabine for making our dream house come true.

    Recensie door Jevgenijs Vjalihs

    Lees verder

    Makelaar: Sabine Wendel

  • Botterweg 90

    Zeer terzake kundig

    Zeer goede service, komt afspraken stipt na. Makkelijk in de omgang! Zeer terzake kundig. Goede prijs kwaliteit verhouding.

    Recensie door Mevr. Jolanda

    Lees verder

  • Cornelis Trooststraat 12 2

    Pelle zorgt ervoor dat je huizendroom uitkomt. Samen met hem sta je sterk.

    Het is gelukt we hebben dankzij Pelle een waanzinnig mooi appartement kunnen kopen in Amsterdam. Wij zijn heel tevreden over Pelle. Hij gaf goed advies, duidelijke uitleg en er was altijd een fijn contact. Zelfs in het weekend als je toch nog met vragen zat. Pelle heeft onze horizon verbreed door ons ook eens te laten kijken in andere wijken van Amsterdam waar we eigenlijk geen interesse in had...

    Recensie door Fam. Otto

    Lees verder

  • Urkerstraat 9

    We hadden ook 4 tienen kunnen geven maar dan gaat Jan Jaap naast zijn schoenen lopen :).

    We hadden ook 4 tienen kunnen geven maar dan gaat Jan Jaap naast zijn schoenen lopen :).

    Heel prettig iemand om in je huis te hebben en je sleutels aan toe te vertrouwen. Huis snel en voor een hele mooie prijs verkocht voor ons. Veel steun bij het invullen en vergaren van allerlei formulieren, snelle reactie op vragen en goede adviezen!

    Recensie door Mevr. Bosma

    Lees verder

  • Molukkenstraat 411

    Betrokken, beleefd en klantvriendelijk

    De samenwerking met ReMax makelaar Rogier De Vries heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren. Geen 9 tot 5 mentaliteit, betrokken, beleefd en klantvriendelijk. Zeker een aanrader!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Freek Oxstraat 1 3

    Alles vlekkeloos verlopen

    Rogier kent zijn vak goed en weet waar hij het over heeft. Na meerdere makelaars gesproken te hebben, had ik bij Rogier gelijk een goed gevoel. Van karakter is hij rustig en geduldig, ook luistert hij goed naar je wensen. Rogier is pro-actief, denkt met je mee en heeft ook oog voor kleine details. Tijdens het hele proces heeft hij mij op de hoogte gehouden en onderhielden we contact. Bij ontwik...

    Recensie door Dhr. Karim

    Lees verder

  • Afroditekade 28B

    Correct, enthousiast en behulpzaam

    Deze beoordeling geldt voor zowel Filipe als Ton, het was een team effort. Wat ik heel prettig vond is dat Filipe mij ten allen tijde met raad en daad terzijde heeft gestaan. Mijn situatie was niet standaard, aangezien ik in het buitenland zat en er last minute ook nog een schade ontstond aan mijn woning. Ik heb ervaren dat Filipe (Ton ook, bij de intake) de 'extra mile gingen', wat mij een hee...

    Recensie door Arnoud

    Lees verder

  • Berkenrodelaan 9-bv

    He was beyond excellent

    Jan Ten Arve has helped us to get the house we wanted. He was beyond excellent. I truly and strongly recommend him. He was proffesional and patient in matters needed as we did not speak Dutch.

    Recensie door Mevr. Melis

    Lees verder

  • Ruimzicht 133

    Hij is enthousiast, toegankelijk, goed bereikbaar en heeft kennis van zaken

    Pelle heeft mij zeer goed geholpen met de verkoop van mijn appartement. Hij is enthousiast, toegankelijk, goed bereikbaar en heeft kennis van zaken. Hij stelde mij gerust als het moest en gaf goede aanwijzingen m.b.t. de verkoop. Ik weet niet goed of de afwezigheid van Pelle bij de bezichtigingen (hij was toen helaas ziek), nog van invloed is geweest op de biedingen. Verbeterpunten zijn het bur...

    Recensie door A Boot

    Lees verder

  • Renswoudestraat 22

    "Het contact liep altijd zeer goed"

    "Het contact liep altijd zeer goed. Bij eventuele afwezigheid werd ik dezelfde dag weer teruggebeld. De serviceverlening en persoonlijke begeleiding voldeed aan al mijn verwachtingen."

    Recensie door Mevr. Rosien Goedhart

    Lees verder

  • Rupelmonde 103

    Zeer deskundige man en super vriendelijk!

    Vanaf de eerste kennismaking met Jan Jaap wist ik al dat alles goed zou gaan en goed zou komen. Zeer deskundige man en super vriendelijk!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

Naar boven