Reviews

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Wie is de beste makelaar?

Een van de bronnen van onze reviews is Wie is de Beste Makelaar. Dit is een keurmerk voor makelaars die een 8 of hoger scoren in klanttevredenheid. Met een gemiddeld cijfer van 9,6 voldoen onze makelaars ruimschoots aan deze norm. Ook tevreden over onze dienstverlening? Laat uw waardering achter op een van deze reviewsites!

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Marnixstraat 60L

    easy to talk to, approachable, took consideration of the limitations I discussed with him, and knew the market well

    Pelle cold-called me and we set up a meeting, I wasn't really looking to buy a house as I assumed it would be hard given my budget and the current market. In 30 minutes of meeting Pelle, we went on our first viewing. I made an offer on the house and 12 hours later I was the proud owner of my first home in Amsterdam. Pelle is easy to talk to, approachable, took consideration of the limitations I...

    Recensie door Tracy Ann

    Lees verder

  • Bos en Lommerplantsoen 69 G

    Goed, deskundig en vooral eerlijk advies

    "Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Rogier de Vries heeft het helemaal waargemaakt betreft het verkopen van mijn allereerste huisje. Ik vond het allemaal heel erg spannend maar hij stelde mij (steeds weer) gerust en gaf goed, deskundig en vooral eerlijk advies. Was ook oprecht geïnteresseerd, sympathiek en bereidwillig om te doen wat nodig is om het tot een succesvol...

    Lees verder

  • Van reigersbergenstraat 176

    Bij problemen dacht hij mee en kwam met oplossingen.

    Pelle heeft mij bij het verkoopproces steeds heel goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden. De begeleiding en het contact waren goed en prettig. Hij was vriendelijk en zakelijk. Bij problemen dacht hij mee en kwam met oplossingen. Zijn bereikbaarheid was uitstekend met altijd een snelle reactie. Ik ben heel tevreden, ook over de presentatie van het huis met mooie foto’s, en met het resultaat....

    Recensie door Lia

    Lees verder

  • Hestiastraat 77 II

    Fijn contact en goede communicatie.

    Jan Jaap is een fijne man met wie je goede afspraken kan maken. Fijn contact en goede communicatie.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Het breed 639

    In het hele proces stonden wij bij Filipe op 1

    Filipe heeft ons begeleid met een ingewikkelde aankoop in Amsterdam. Met zijn rust, krachtige onderhandelingen en geduld is het gelukt om de aankoop door te zetten. In het hele proces stonden wij bij Filipe op 1 zodat wij voor de juiste prijs een goed appartement konden kopen.

    Recensie door Robbert

    Lees verder

  • Hoogheemraadweg 78

    Van begin tot eind zeer goed begeleid

    "Ons woning met succes verkocht door Rogier van RE/MAX. Van begin tot eind zeer goed begeleid. Zou hem zeker aanraden!"

    Lees verder

  • Meander 261

    Neemt altijd tijd voor je

    Contact met de makelaar verliep heel goed. Neemt altijd tijd voor Je. Zelfs contact opgenomen met een bedrijf omdat, ik zelf er niet doorheen kwam. Ik beveel de makelaar zeker aan.

    Recensie door Christina Verbrugge

    Lees verder

  • Welnastraat 301

    Enthousiaste, joviale makelaar

    Jan Jaap is een enthousiaste, joviale makelaar die op een vrolijke maar ook attente manier contact heeft met de mensen. Hij was geïnteresseerd om dit appartement te verkopen ondanks het feit dat hij deze buurt niet zo goed kent. Dat hij daarna meteen ook weer een nieuw appartement daar verkocht heeft, spreekt boekdelen.
    We zijn zeer tevreden over de begeleiding van zowel de bezichtigingen a...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Valkenburgerstraat 30e

    He's a very positive and laid back person, super available and it is a pleasure to talk to him and deal with any issue related with the process

    Having Pelle as buying agent has been a very nice experience. He's a very positive and laid back person, super available and it is a pleasure to talk to him and deal with any issue related with the process. He puts focus on client experience and that pays off. About things to gain more experience on, also considering that he hasn't been in this business for long time, I feel like he could devel...

    Recensie door Nicolo Girardi

    Lees verder

  • Jan Evertsenstraat 617

    Klasse!

    Het contact was professioneel en ter zake doend. De adviezen die hij gaf waren allemaal in de roos. Hij dacht mee en zag niets over het hoofd. Hij stak goed tijd in de bezichtigingen en gaf tweemaal de kans het huis te bekijken. Uiteindelijk hebben we binnen twee weken een heel goede prijs gekregen terwijl de mensen toch de tijd hebben gehad om het appartement rustig en soms tweemaal te bekijke...

    Recensie door Mevr. Engeline

    Lees verder

  • Leliegracht 5 2

    Prettige en deskundige makelaar

    Rogier de Vries van Remax is een prettige en deskundige makelaar die ons vooraf goede adviezen gaf en de verkoop op een doortastende manier heeft begeleid, met prettige 'prijs/kwaliteit verhouding'.

    Recensie door Dhr. Laurens

    Lees verder

  • Waldeck Pyrmontlaan 18C

    Professioneel en deskundig

    Helemaal top! Altijd daar wanneer je haar nodig hebt! Goede communicatie, professioneel en deskundig!

    Lees verder

    Makelaar: Sabine Wendel

  • Doddendaal 98

    Tot in de puntjes verzorgd

    Jan Jaap ten Arve is een prettig en aardig mens in de omgang. Hij is geïnteresseerd en weet waar hij het over heeft. Hij is realistisch en weet de verwachtingen met humor te managen. Jan Jaap heeft voor mij alles tot in de puntjes verzorgd waardoor het als vanzelf leek te gaan. Ik zou Jan Jaap daarom zeker van harte aanbevelen.

    Recensie door Mevr. Ekkelboom

    Lees verder

  • Van Nijenrodeweg 222

    Hij heeft humor en denkt out of the box!

    Jan Jaap ten Arve heeft het uitstekend geregeld! Hij heeft humor en denkt out of the box! En gericht op jouw wensen en zeer professioneel. Ik beveel hem aan.

    Lees verder

  • Nienke van Hichtumstraat 36

    Als je hem nodig hebt, is hij altijd bereikbaar

    Makelaar Rogier de Vries doet zijn werk goed, is uitermate netjes en beleefd, denkt mee met je, geeft goede tips. Als je hem nodig hebt, is hij altijd bereikbaar.

    Recensie door Dhr. Ben Bindesrisingh

    Lees verder

  • Amsterdamseweg 473

    Vlotte verkoop van het huis

    Jan Jaap heeft ons prima geadviseerd en heeft voor een vlotte verkoop van het huis gezorgd. Was ook beschikbaar voor bezichtigingen op ongewone werktijden (weekends en avonden).

    Lees verder

  • Hoge Kadijk 143-3

    Filipe gaat door totdat je de juiste prijs krijgt

    Bij het kiezen van een makelaar(skantoor) voor de verkoop van mijn woning stelde ik mezelf de vraag: hoe zou mijn ervaring met deze makelaar zijn als IK de potentiële koper was die op bezichtiging kwam? Filipe sprong er wat dat betreft bovenuit tijdens mijn selectie, waarbij met name zijn betrouwbaarheid en prettige omgangsvormen voor mij de redenen waren om met hem in zee te gaan. Filipe hande...

    Recensie door Dennis

    Lees verder

  • Marco Polostraat 266-1

    Snel een woning gevonden

    Heel tevreden met Maurits als aankoopmakelaar! De communicatie was goed en Maurits was betrokken. We hebben snel een woning gevonden. Aanrader!

    Recensie door Femke en Calvin

    Lees verder

  • Ter Boede 8 -1

    Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

    Jan Jaap is een zeer vriendelijke en deskundige makelaar. Die 24/7 voor je klaar staat voor vragen. Hij denkt goed mee en begeleid je van A tot Z.

    Recensie door Dhr. Jaimy Ponder

    Lees verder

  • Rupelmonde 103

    Zeer deskundige man en super vriendelijk!

    Vanaf de eerste kennismaking met Jan Jaap wist ik al dat alles goed zou gaan en goed zou komen. Zeer deskundige man en super vriendelijk!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

Naar boven