Reviews

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Wie is de beste makelaar?

Een van de bronnen van onze reviews is Wie is de Beste Makelaar. Dit is een keurmerk voor makelaars die een 8 of hoger scoren in klanttevredenheid. Met een gemiddeld cijfer van 9,6 voldoen onze makelaars ruimschoots aan deze norm. Ook tevreden over onze dienstverlening? Laat uw waardering achter op een van deze reviewsites!

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Molenbeekstraat 12 I

    Maurits heeft ons ontzettend geholpen bij het vinden van een prachtig huis in Amsterdam.

    Maurits heeft ons ontzettend geholpen bij het vinden van een prachtig huis in Amsterdam. Doordat hij veel kennis van zaken heeft en ons hielp bij het doen van de juiste biedingen, werden wij heerlijk ontzorgd. Maurits toont initiatief, is betrokken en is bereidt een extra stap te zetten; Zo kwam hij bijvoorbeeld ook toen de koop al rond was nog met handige tips. Niet twijfelen, maar Maurits bel...

    Recensie door Anouk Mossel

    Lees verder

  • Bocholstraat 98

    De adviserende rol is top!

    Pelle heeft veel tijd in de verkoop van mijn huis gestoken. Als ik contact met hem zocht, reageerde hij altijd snel. Dingen die ik niet goed begreep, heeft hij rustig uitgelegd. De adviserende rol is top!

    Recensie door Jolanda

    Lees verder

  • Bilderdijkkade 4 A2

    Altijd bereikbaar voor vragen of eerlijk advies

    Maurits heeft ons snel aan een huis geholpen. Tevens is hij enthousiast en altijd bereikbaar voor vragen of eerlijk advies. Wij zouden Maurits zeker aanraden.

    Recensie door Femke & Jelle

    Lees verder

  • Oudezijds Voorburgwal 102 I

    Duidelijke uitleg bij het eerste contact

    Ton is een zakelijk goed onderbouwde makelaar. Hij was adequaat en had alles goed op een rij. De duidelijke uitleg bij het eerste contact zorgde voor een goed vertrouwen.

    Recensie door Dhr. Hekkers

    Lees verder

  • Ten Katestraat 12 4

    Hij heeft ons aan ons droomhuis geholpen

    Rogier is een held. Hij heeft ons aan ons droomhuis geholpen in Amsterdam, in een tijd waarin dat moeilijker dan ooit is.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Raamplein 26

    Contact was erg prettig

    Maurits heeft ons goed en snel geholpen bij het vinden van ons huis, het contact was erg prettig.

    Recensie door Bart

    Lees verder

  • Mercatorstraat 77-2

    Een aardige betrouwbare makelaar

    Een aardige betrouwbare makelaar. Fijn zaken mee gedaan. Alles prima doorgesproken en daarna goed uitgevoerd.

    Recensie door Dhr. Wim

    Lees verder

  • Verkoop Seinpostweg 4 F 24, Zandvoort

    Geheel ontzorgt, zoals het hoort

    Prettig en professionele makelaar. Directe communicatie en duidelijke offerte. De makelaar heeft ons geheel ontzorgt. Gewoon zoals het hoort.

    Recensie door Hans ter Velde

    Lees verder

  • Bogortuin 151 + PP

    Aardig, deskundig en altijd goed bereikbaar

    Maurits is aardig, deskundig en altijd goed bereikbaar. Echt een fijn iemand om zo’n klus mee te klaren.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Govert Flinckstraat 268 H

    Betrouwbaar en kundig

    Uitstekende service! Ik werd geholpen door Rogier, hij stond open voor overleg en suggesties. Daarnaast was hij erg flexibel en had hij veel marktkennis. Ik kon mijn wensen bij hem neerleggen en samen maakten wij een geschikt plan. Hij komt heel betrouwbaar en kundig over, dat was de doorslaggevende factor om voor hem te kiezen. Ik denk dat dat ook heel aangenaam is voor de kopende partij. Met ...

    Recensie door Mevr. Yentl

    Lees verder

  • Korte Blekerstraat 1

    Wij gunnen iedereen een makelaar als Pelle!

    Pelle is een topper en doet álles voor de klant. Hij begreep ons als verkopers, en dacht met ons mee. Hij bleef rustig en had een duidelijke strategie. Ook toen het aantal bezichtigingen tegenviel, had hij een plan. Met zijn perfecte combinatie van kennis van de markt en mensenkennis, heeft hij ons appartement heel snel en voor een hele goede prijs verkocht. Wij gunnen iedereen een makelaar als...

    Recensie door Nienke

    Lees verder

  • Ter Boede 10-3

    Een goede makelaar is het halve werk...

    Door zijn kennis en ervaring geeft Jan Jaap een betrouwbaar en realistisch beeld van de markt. De adviezen rondom de vraagprijs en andere financiële zaken waren zeer deskundig. Hij adviseert, maar dringt zich nooit op, is open, direct en heeft een goed gevoel voor humor. Jan Jaap is een gepassioneerd makelaar en heeft absoluut geen 9-5 mentaliteit, hij doet er alles aan om het huis onder de aan...

    Recensie door Familie ter Weele

    Lees verder

  • Zocherstraat 511

    Zonder zijn toewijding en marktkennis waren we nooit bij zo’n fantastische koop uitgekomen

    Ik heb samen met Pelle gewerkt. Hij was leuk in de omgang en professioneel in zijn meningen. Ook deed hij makkelijk een stap extra in een markt en bij huizen waar wij vonden dat het echt nodig was. Zonder zijn toewijding en marktkennis waren we nooit bij zo’n fantastische koop uitgekomen. Namens ons zeer veel dank!!

    Recensie door Robert Wijers

    Lees verder

  • Kortenaerstraat 79 Leiden

    Guided us through the experience

    "Five star service. Helpful and friendly. Guided us through the experience. As none Dutch speakers we would highly recommend getting an agent to be in your corner and Jan-Jaap did that for us expertly."

    Lees verder

  • Geen verkoop

    Pelle is erg enthousiast en was goed voorbereid voor de verkoop van ons huis

    Pelle is erg enthousiast en was goed voorbereid voor de verkoop van ons huis. Ondanks dat de verkoop uiteindelijk anders is verlopen, bedanken we Pelle graag voor zijn inzet en adviezen voor zowel aankoop als verkoop.

    Recensie door Gera

    Lees verder

  • Pieter Calandlaan 289

    Kundige, fijne en betrouwbare makelaar

    Wij zullen Rogier zeker aanbevelen. Rogier de Vries hebben wij ervaren als een kundige, fijne en betrouwbare makelaar. Altijd goed en snel bereikbaar, reageert snel en denkt goed mee in het gehele proces. Hij schept vertrouwen en heeft veel verstand van zaken. Daarnaast is Rogier ook een fijne persoonlijkheid. Zijn rust en positiviteit hebben wij als zeer prettig ervaren. Hij is oprecht geïnter...

    Recensie door Ciska de Souza

    Lees verder

  • Willem de Zwijgerlaan 125-2

    Na een aantal maanden zelf zoeken met Pelle aan de slag gegaan en een hele leuke woning aangekocht!

    Na een aantal maanden zelf zoeken met Pelle aan de slag gegaan en een hele leuke woning aangekocht!

    Recensie door Kim Jantzen

    Lees verder

  • Borgerstraat 264-3

    Tot in de puntjes voorbereid

    Een hele fijne eerste kennismaking waarbij Maurits tot in de puntjes voorbereid was, rustig de tijd nam en goed meedacht. Daarna besloten het huis toch niet op de markt te brengen maar ondanks dat bleef Maurits beschikbaar voor advies. Heel veel dank voor je tijd!

    Recensie door Emilie Merkx

    Lees verder

  • Joan Melchior Kemperstraat 117 H

    We zouden hem absoluut aan anderen aanbevelen.

    We zijn Pelle ontzettend dankbaar voor zijn hulp bij de aankoop van ons eerste huis. Hij heeft veel kennis van de markt, heeft ons deskundig geadviseerd en ervoor gezorgd dat we binnen twee maanden een huis hebben kunnen kopen! Het contact was erg prettig, hij is erg goed bereikbaar en denkt op een fijne manier mee. We zouden hem absoluut aan anderen aanbevelen.

    Recensie door Annelieke Hulzebosch

    Lees verder

  • Nieuwendammerdijk 222

    Realistisch, goed bereikbaar en open

    Rogier is een hele fijne makelaar om mee te werken. Realistisch, goed bereikbaar en open. We hebben er altijd het vertrouwen in gehad dat het een soepele verkoop zou zijn en dat is ook gebeurd. Een samenwerking met Rogier om je huis te verkopen kan ik van harte aanbevelen.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

Naar boven